top of page
Lust for life header optie 3 FruitFlow_e

Waar herken jij je in?

 • Je hebt een geweldig idee, maar al voordat je begint met de uitvoering ervan word je besprongen door het perfectiemonster…en doe je het maar niet, want het wordt toch nooit perfect

 • Je hebt een verlangen of wens die je graag wilt volgen... Maar een stemmetje in je hoofd zegt dat het toch niet gaat lukken

 • Je hebt een droom waar je af en toe aan werkt, maar in de waan van de dag geef je vooral andere dingen voorrang

 

Frustrerend!

Hoe zou het zijn om 1 dag stil te staan bij jouw persoonlijke verlangen of project? En ruimte te maken voor de energie die jou hierin vooruit helpt: je levenskracht!


Wees welkom bij Lust for Life! 

 

Een praktische workshop die je letterlijk en figuurlijk op weg helpt naar het realiseren van je wens, met nieuwe energie, plezier en inspiratie! Wakker je creativiteit en levenskracht aan en realiseer jouw wens of verlangen!

Echt doen wat je wilt… #HoeDan?

 • Je aait het perfectiemonster zodanig dat het rustiger wordt, gaat spinnen en naar jou luistert!

 • Je onderzoekt je belemmeringen en overtuigingen, zet deze opzij en maakt ruimte voor wat je werkelijk wilt

 • Je creëert vertrouwen, in jezelf en je wens

 • Je brengt focus aan in je verlangen en maakt een simpel en stevig stappenplan om je ding te gaan doen

 • Door de leuke, inspirerende groep met gelijkgestemden ervaar je aanmoediging, steun en plezier

 

Een inspirerend en creatief programma

We hebben een inspirerende dag voor je in petto met een mix aan oefeningen en methodes die hun waarde meer dan hebben bewezen. Denk aan geleide meditatie, visualisatie-oefeningen, intuïtief schrijven, muziek, moodboard, opstellingen, lichaamswerk, waarderend en oplossingsgericht werken en andere creatieve technieken.

 

Om welke wensen en verlangens gaat het?

Dat maakt eigenlijk echt helemaal niks uit. Niets is ons te gek of te dol. Het gaat om iets dat jij wilt creëren en waarbij iets je tegen houdt. Of het nu gaat om meer tijd voor jezelf, een andere baan, het schrijven van een boek, een huisje op de hei, het opzetten van je eigen bedrijf, die wereldreis eindelijk eens maken, aan de slag gaan met XYZ, etc.

Ik heb geen duidelijke wens of verlangen en al helemaal geen project, past deze workshop dan wel bij mij?

Ook als je geen concreet idee of droom hebt ben je welkom. De dag draait om het versterken van jouw creativiteit en levenskracht. Daar kun je je dus ook op richten. Simpelweg het vrij(er) maken van je creatieve vermogens!


Praktisch 

 • Datum: september 2024 (open inschrijving, datum in overleg met deelnemers)

 • Tijd: 09.30-16.30 uur

 • Locatie: Flowschool, Rembrandtlaan 9, Bilthoven (makkelijk bereikbaar per trein én auto)

 • Kosten: €145,- en dat is de vroegboekkorting die tot 31 juli geldt. Daarna betaal je €175,-. De prijs is voor particulieren incl. BTW. Wil je een factuur op naam van je organisatie dan betaal je 21% meer. 

 • Lunch inclusief? Ja!

 • Nagenieten van 16.30 -17.00 uur met een drankje

Inschrijven? Vragen? Meer info?
Bel, app of mail ons via: 
Loes@TheSparkCompany.nl   06 11799488
Philip@Caleidos.nl                   06 47576954

Wie begeleiden de dag eigenlijk? 


Loes Meijlink 
Loes vindt het leuk om zichzelf af en toe opnieuw uit te vinden. Zo was ze ooit beloningsadviseur na haar bedrijfskunde studie en heeft ze gesnoeid in ingewikkelde regels bij een grote bank. Zo’n 12 jaar geleden besloot ze haar geheel eigen koers te gaan varen en startte ze TheSparkCompany. Haar missie is om de ‘spark’ in mensen terug te brengen en haar motto luidt: ‘get loose!’. 
Loes brengt lichtheid en humor in lastige situaties, het liefst met creatieve tools. Als ervaren coach en trainer helpt ze mensen om contact te maken met wie ze van nature al zijn, een prachtig proces. In haar vrije tijd maakt Loes deel uit van a-capella zangtrio Schaamteloos dat muzikale odes en popquizzen op maat brengt.

Philip Verzellenberg 
Het is natuurlijk flauw om te zeggen dat Philip al zijn hele leven lang creëert. Dat doen we immers allemaal. Maar toch zit daar ook iets van waarheid in. Hij is al meer dan 20 jaar ondernemer, werkt al jarenlang als teamtrainer/coach, maar is ook een ervaren opsteller, reader & healer, projectleider, vader, echtgenoot, muzikant en dichter.  
Philip heeft humor, is aards en spiritueel tegelijkertijd en voelt haarfijn mensen en groepen aan. Hij geniet er enorm van om jouw potentieel wakker te roepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

De flyer vind je hier.

image.png
image.png
philip loes 2024_edited.jpg
bottom of page