EXPLORE & DISCOVER YOURSELF!

Praktische info:

- Vrijdag 18 mei 9.30 - 15:00 uur (vóór de file thuis)

- Prijs: 165,- Euro p.p.

- Incl. heerlijke lunch en wandeling

- Kleine groep, max. 10 personen

- Maarn, bij het Henschotermeer: zie hier

Voor jou:

- Tijd voor jezelf

- Ontspanning en reflectie

- Persoonlijke inzichten

- Nieuwe energie en inspiratie

- In actie komen!

Eerst 3 aanmelders

krijgen gratis het boek 'Power of the heart'! 

Ben jij (m/v) een ervaren professional met een uitdagende baan en een druk sociaal leven?

Verlang je naar rust en meer energie? 

Schrijf je dan nu in voor de ervaringsdag op vrijdag 18 mei a.s.!

 

 

Wij - twee energieke coaches- begeleiden jou om tot de kern te komen van wat JIJ nodig hebt om met meer energie & plezier te werken en leven. 

We werken in een kleine groep op een intieme locatie midden in de natuur.

 

Tijdens deze inspirerende dag werken we met muziek, beelden en visualisatie. Zo krijg je toegang tot persoonlijke inzichten uit je bewuste én je onbewuste. 

Jij ontdekt wat er voor JOU echt toe doet en hoe je daarop kunt navigeren.  

Je gaat naar huis met een concrete, persoonlijke actie.

 

We ontmoeten je graag!

Loes Meijlink & Antoinette Wagenbuur

Aanmelden of info

(wij nemen contact met je op)

Wie zijn wij?

Loes:

  • energiek

  • expressief

  • betrokken

Antoinette:

  • positief

  • spiritueel

  • humoristisch

Loes Meijlink - TheSparkCompany


Ben jij op zoek naar een personal coach of teambegeleider die niet enkel tips & tricks geeft, maar ook echt de diepte in gaat? En ben jij nieuwsgierig naar jezelf en bereid te reflecteren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Na ruim twaalf jaar in grote organisaties te hebben gewerkt startte ik in 2011 TheSparkCompany. Ik heb ondervonden dat door de regels, procedures en politiek in organisaties mensen vaak meer overleven dan leven. Dit gaat ten koste van je eigenheid, creativiteit en bevlogenheid.

Ik help jou je 'spark' weer terug te vinden door Oosterse filosofieën te koppelen aan de Westerse psychologie. Door unieke, creatieve oefeningen te combineren met inzichtgevende gesprekken komen we samen tot de kern. Jij of je team vinden zelf de antwoorden waar je naar op zoek bent.

 

Contact: Loes@TheSparkCompany.nl

06 11799488

Antoinette Wagenbuur - Je BuitensteBinnen

 

Je BuitensteBinnen, Coaching & Inspiratie... Daar waar  mijn hart en mijn expertise samenkomen. Ik bied je een luisterend oor en de motivatie & inspiratie om zelf op onderzoek te gaan. Stil staan, naar binnen keren om te onderzoeken wat JIJ wilt. Jouw doelen bepalen én benoemen, om vervolgens naar buiten te keren met die nieuwe doelen voor ogen. Op weg naar dat wat je voor jezelf voor ogen hebt te realiseren!

 

Mijn kracht is mijn sensitiviteit, het snel en scherp waarnemen wat er speelt om zo tot de kern te komen. Om te zien waar jouw potentieel en groei zit. Mijn doel is het verbinden van mensen. Verbinden met hun eigen wensen en verlangens, maar ook het verbinden van mensen met elkaar.

Een ieder die zijn eigen wensen helder heeft, handelt vanuit kracht én zelfvertrouwen. Door in beweging te komen, komt er energie vrij en zijn mensen in staat om nieuwe stappen te zetten. Om zich te ontworstelen aan onzekerheid en het gevoel 'vast' te zitten.

 

'Where there is energy, there is change!'

Contact: awagenbuur@gmail.com

06 28663803